Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Doutzen Kroes showt haar killerbody en Miley Cyrus keert terug als Hannah Montana.

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Miley Cyrus keert terug als Hannah Montana

Wow! Miley Cyrus heeft een bezoekje aan de kapper gebracht en haar lokken net iets blonder geverfd. In combinatie met wat extensions en een pony is ze back als Hannah Montana. Eerlijk: de zangeres is na tien jaar geen spat veranderd. Goede genen!

Doutzen Kroes showt killerbody

Tijdens een shoot in Florida toont Doutzen Kroes haar afgetrainde lichaam. Gehuld in slechts een bikini maakt ze de straten van Miami onveilig. Stiekem zijn wij een beetje jaloers op haar lichaam, maar wij kunnen de paaseitjes niet weerstaan.

Chantal Janzen's Bobby 1 jaar!

Hiep hiep hoera! Bobby, Chantal Janzen's zoontje, is één jaar geworden. "Ineens ben je alweer 1 jaar. Kusjes zullen we jou tot in de eeuwigheid blijven geven, onze handen zullen je altijd blijven dragen. Zo fijn dat jij bij ons bent gekomen liefste Bobby", schrijft de presentatrice. Lief!

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws