Het bewijs dat Heikki en Milou ‘Temptation Island’ niet overleven

Heikki doet een paar opvallende uitspraken.

Lees ook

De vermoedens dat Temptations Laura en Roger uit elkaar zijn worden groter en groter, maar is dít het bewijs dat ook deelnemers Heikki en Milou ieder hun eigen weg zijn gegaan?

Gevoelens

Heikki was gisteren te gast bij Goedele On Top om aflevering acht te bekijken. Op zijn gezicht was weinig liefde te zien. "Bij haar zat er elke avond wel iemand op haar kamer. Dus dat vond ik niet zo leuk. En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging… Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!".

Hij is er ook van overtuigd dat Milou echte gevoelens voor verleider Jietse had. "Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond. Zij zegt van niet, dat het puur over sex in het algemeen ging, maarja…".

Lees ook: 'Temptations Laura en Roger uit elkaar'

Ayleen

Verder lijkt de band tussen Heikki en zijn Temptation Ayleen tijdens het programma heel sterk, nu geeft hij toe dat zij toch niet zijn type is. Hij was geen fan van haar accent en het feit dat ze alleen maar over sex praatte. "Ze had gedacht dat ik een oppervlakkige 'bimbo' was. Verkeerd gedacht. Als ik single zou zijn en een meisje constant zo tegen mij praat… Sorry, maar dan neem ik je niet serieus en ga ik met je spelen."

Last but not least, Heikki heeft nog een tip aan alle dames à la Ayleen: "Praat misschien wat minder als een slet, dan word je misschien minder als een slet behandeld."

Bron: Metro, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook