Temptations Roger doet onthulling over terugvlucht van Temptation Island met Laura

Wacht, wat!?

Lees ook

In het huidige seizoen van Temptation Island lijken Laura en Roger altijd moe. Hoewel de twee zo in beeld gebracht worden, liet de blondine al eerder weten dat het wat overdreven gemonteerd is en ook Roger laat nu weten dat ze heus geen saai koppel zijn.

Saai sexleven

Bij Goedele On Top op de bank vertelt Roger openhartig over zijn relatie met Laura die volgens hem echt zo saai niet is. Zo laat hij weten dat ze vaak op reis gaan en ze allebei lust erg belangrijk vinden. Goedele flapt eruit dat ze vermoedt dat de twee een boring sexleven hebben. Roger begint gelijk te lachen en ontkent haar gedachten met een pikant verhaal over de vliegreis terug van Temptation Island.

Lees ook: Het bewijs dat Heikki en Milou 'Temptation Island' niet overleven

In 't vliegtuig

De sexuologe hoorde een gerucht over Laura en Roger die tijdens de terugvlucht een wilde nacht zouden hebben gehad. De blik van de bokser zegt al genoeg. "Ja, het is waar", antwoordt hij. De twee hadden elkaar waarschijnlijk zo gemist en konden eenmaal in het vliegtuig niet meer van elkaar afblijven. "Zij moest plassen en ik moest eigenlijk ook plassen, maar ik vond dat ze redelijk lang wegbleef, dus… We hebben even een moment gehad voor onszelf", vertelt Roger. "We zijn niet zo saai als dat je zou denken", grapt hij erachteraan.

Nog spannender

In het vliegtuig was niet eens de spannendste plek waar het stel ooit sex gehad heeft. "We hebben het ooit gedaan in een Panos (broodjeszaak)", vertelt Roger lachend. "Op de wc. En de deur stond nog open." Het was dan wel echt een vluggertje, maar goed, er zit dus toch wel een sprankeltje lef en uitdaging in hen.

Beeld: Goedele On Top, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook