Khloé Kardashian geeft eerste interview over vreemdgaan-schandaal

Khloé is er klaar mee.

Lees ook

Keeping Up with the Kardashians has started! De bekendste realityshow van Amerika ging dit weekend van start en ook dit seizoen komt er weer heel wat drama voorbij.

Schandaal

De break-up van Kourtney en Younes, het vierde kindje van Kim en Kanye en last but not least: het vreemdgaan-schandaal rondom Khloé, Tristan en Jordyn.

Stiekem hoopt vrijwel iedere KUWTK-fan dat er eindelijk meer duidelijkheid wordt gegeven in het zestiende seizoen. Of dit daadwerkelijk het geval gaat zijn, dat is helaas nog even afwachten. Wel liet Khloé gisteren voor het allereerst voor de camera iets los over de breuk.

Lees ook: Kylie Jenner maakt drastische beslissing voor KUWTK

Oma's advies

De drie zussen waren te gast in de show van Jimmy Kimmel, die het niet kon laten om toch nog even over Khloé's liefdesleven te beginnen. "Is het niet tijd om te stoppen met het daten van basketbalspelers?", grapt hij.

"I like what I like, wat kan ik zeggen?", reageert de blondine. "Maar ik ben het er wel mee eens. Ik zou meer naar mijn oma MJ moeten luisteren en inderdaad meer met accountants of iets dergelijks moeten gaan daten." Al hopen we voor Khloé vooral dat ze nu eindelijk eens the one tegen het lijf loopt…

“Find a new type”

Een bericht dat is gedeeld door @ kardashianvideo op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook