Internet in de ban van micro-naaldmasker

Als je geen fan bent van naalden, krijg je waarschijnlijk de kriebels van het idee.

Lees ook

Als je geen fan bent van naalden, krijg je waarschijnlijk de kriebels van het idee. Maar voor degenen die daar geen last van hebben, zou dit masker een hele goede uitkomst kunnen zijn.

Patches

Het nieuwe Australische merk Vice Reversa, heeft micro-naald skin-fix patches gelanceerd. Op dit moment zijn er twee soorten patches: één voor het voorkomen van vlekjes en één voor het opvullen van je huid. Heb je dus geen tijd voor een bezoek aan de schoonheidssalon, dan kun je het voortaan gewoon thuis doen.

Lees ook: Japans beautyproduct voor prachtige huid gaat viral

Extreem fijn

Elke patch bevat duizenden microscopische ingrediënten die zich tot 380 micro-fijne naalden uitkristalliseert. Zo fijn dat je het niet eens zou moeten voelen. Wanneer je het op de huid plaatst, beginnen de ingrediënten op te lossen, waardoor het beter zal voelen dan een normaal gezichtsmasker. In die fijne deeltjes zit hyaluronzuur, aminozuren en peptiden om de huid te verhelderen, verbeteren van de elasticiteit, hydrateren en het vervagen van fijne lijntjes en rimpels.

Vegan

Binnen 24 uur na de lancering was het masker uitverkocht, maar gelukkig is het nu alweer online verkrijgbaar. En nog een pluspunt van de patches: Ze zijn helemaal vegan en bevatten geen parabenen, conserveermiddelen, additieven of geurstoffen. Dus waar wacht je nog op?

Bron: Glamour UK Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook