Vrouw betrapt man op Tinder en neemt wraak

Ai, payback time!

Het zal je maar gebeuren: bij toeval beland je op de Tinder-pagina van je eigen vriend. Daar word je natuurlijk niet blij van. Het overkwam deze vrouw, die haar man betrapte op de datingwebsite en besloot om hem keihard terug te pakken. Haar wraak was zoet!

Wraak

De man, genaamd Mike, was getrouwd en had twee kinderen. Toch besloot hij actief op zoek te gaan op Tinder. Helaas stond hij niet veel later keihard voor schut. Zijn vrouw hackte zijn profiel en paste alles aan. Van zijn profielfoto (een niet zo charmante selfie van onderen) tot zijn biografie, waarin ze uitlegde wat een sukkel hij was.

Lees ook: Mensen met dít sterrenbeeld gaan het meeste vreemd

Pijnlijke tekst

Zijn nieuwe biografie luidt als volgt: "Hoi, mijn naam is Mike. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb een kleine piemel die geïnfecteerd is met verschillende soa's. Mijn vrouw ontdekte mijn profiel zoals je kunt zien, en ik weet nog niet dat ze aan de telefoon hangt met één van mijn meisjes en me gaat verlaten. Ik ben een stuk stront, die niets geeft om iemand anders dan mijzelf. Ik praat al zolang met anderen en ga al zo lang vreemd, dus wees niet verdrietig als ik je naam niet kan herinneren omdat ik dezelfde algemene zooi naar jullie allemaal stuur. Voel je vrij om me te bombarderen met haatmails."

De foto van het profiel ging binnen no time viral. Je ziet 'm hier.

Bron: The Hollywood Gossip, Beeld: BSR

Laatste nieuws