Kim Kardashian onthult naam die ze in gedachten heeft voor vierde kind

Heel wat anders dan North, Saint en Chicago!
Kim Kardashian onthult naam die ze in gedachten heeft voor vierde kind

Kim Kardashian en liefje Kanye West weten hoe ze hun kinderen moeten noemen. Met al een North West, Saint West en Chicago West in huis, verwachten een hoop fans een zelfde soort naam, maar misschien is niets minder waar.

Boekje open

Kim en Kanye verwachten op dit moment hun vierde kindje via een draagmoeder. De realityster heeft al bekendgemaakt dat het een jongetje wordt en bij Jimmy Kimmel op de bank doet ze een boekje open over de naam van haar toekomstige kindje.

Lees ook: Kim Kardashian vertelt voor het eerst verhaal achter gesloten ketting

Naamloos

Kim vertelt dat ze Armeense jongensnamen aan het googlen was, maar ze niet echt iets kon vinden. Ook deed ze de onthulling dat ze haar kindje de eerste drie, vier dagen nog geen naam zal geven, maar wil wachten tot ze weet wat echt bij haar baby past. Ondanks dat ze nog niet een hoop opties heeft, is er wel één naam die door haar gedachte spookt.

Heel normaal

"Eigenlijk heb ik wel een naam", begint ze. "Ik dacht er echt over na om hem Rob te noemen, mijn broer. Maar dan is het North, Saint, Chicago, Rob. En dat gaat niet echt samen." Het zal dan wel geen Rob worden, maar die naam zal bij Kim altijd een plekje in haar hart hebben.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75c5621152b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });