Temptation Island-deelnemer Roger is woedend

Hij haalt uit naar kijkers

Lees ook

Fans van het programma Temptation Island laten van alle kanten weten dat dit het 'saaiste seizoen ooit' is. Vooral Laura krijgt een hoop kritiek over zich heen en Roger is daar nu helemaal klaar mee.

Boodschap

Op Instagram haalt hij uit naar kijkers die commentaar hebben op Laura. Hij laat weten dat zijn (ex?) vriendin door alle nare berichten niet lekker in haar vel zit en heeft een duidelijke boodschap: stop met pesten en laat haar met rust.

Lees ook: Temptations Roger doet onthulling over terugvlucht van Temptation Island met Laura

Kritiek

"Hoe denken jullie dat het met haar gaat? Je hebt kritiek en je hebt een oordeel, maar je hebt ook pesten. Wat er nu gaande is, is dat Laura gewoonweg wordt gepest", schrijft hij in een bericht op Instagram. Het is duidelijk dat de blondine last heeft van de reacties. Ze haalde zelf ook al uit naar kijkers door te zeggen dat de beelden bewust zo gemonteerd zijn waardoor het lijkt alsof ze alleen maar gaapt en vroeg naar bed gaat.

Sterk genoeg

Hij vervolgt zijn verhaal door te vertellen dat Laura niet eens meer veilig over straat kan lopen, omdat ze Temptation Island "verpest" zou hebben. Vrijdag zal Laura bekend maken of zij nog samen is met Roger, maar of dat nou wel of niet het geval is, Roger hoopt dat het snel over waait en Laura sterk genoeg is om de reacties te negeren.

Bron: Cosmopolitan, Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook