Deze vier chique oorbellentrends ga je overal zien komende zomer

Alles draait om minimalistisch, klein en cute

Met de juiste oorbellen maak je een outfit helemaal af. De grote ringen zijn nu verleden tijd, alles draait komende zomer om minimalistisch, klein en cute.

Lees ook: De sieradentrend die iedereen weer gaat dragen, dankzij Ariana Grande

Sterretjes

Waarschijnlijk ben je na het zien van deze foto's obsessed met deze trend. Sterrenoorbellen hebben iets minimalistisch en zijn tegelijkertijd ontzettend cute, modern en passen bij vrijwel elke look.

Ear cuffs

Ear cuffs zijn weer terug van weggeweest. Deze trend kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en hiermee kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Plus, mocht je maar één of twee gaatjes hebben per oor, dan is het een leuk accessoire om je oren iets voller te versieren.

Minimalistisch geometrisch

Alles draait deze zomer om minimalistisch en clean. Denk aan een simpel staafje, ringetje of knopje, maar dan wel met een geometrische twist. Saai mag je de trend absoluut niet noemen, juist très chic.

Ear climbers

Net als ear cuffs komen ear climbers ook weer terug in beeld. De oorbellen die over het randje van je oor omhoog lopen, zijn een musthave voor in de sieradenstash, want ook hiermee kun je de plank niet misslaan.

Bron: Glamour UK Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws