Winning wednesday: 2x Advanced Night Repair box van Estée Lauder

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op twee keer een Advanced Night Repair box van Estée Lauder t.w.v. €461.

Sleeping beauty

Wie mooi wil zijn, moet slapen. Dat is geen grap; genoeg slaap is misschien wel het allerbelangrijkste voor een stralende huid. Al helemaal tijdens de koude dagen waarin we ons bevinden. Denk aan minder wallen en rimpels, een mooie glow, en gezonde teint.

Maar, vergeet niet: naast een goede nachtrust is een goede night time routine met producten die de huid hydrateren en herstellen ook heel erg belangrijk.

Daarom ontwikkelt Estée Lauder elk jaar een exclusieve Advanced Night Repair box gericht op The Power of Sleep met de volgende producten:

  • Advanced Night Repair serum
  • Advanced Night Repair eye crème
  • Advanced Night Repair balm
  • Micro essence lotion
  • Revitalizing Supreme+ crème
  • Aveda thee
  • Sleeping mask

Zo weet je zeker dat je ook tijdens de koudere dagen met een gezonde glow voor de dag komt.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om heerlijk onder de lakens te duiken nadat je jezelf in de watten hebt gelegd met de advanced Night Repair box van Estée Lauder? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

@MailAndWin(nNRGgdFDNt)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 10 april 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook