Privéfoto van kinderen Beyoncé en Jay-Z gelekt

Blue Ivy poseert samen met Rumi en Sir
Privéfoto van kinderen Beyoncé en Jay-Z gelekt

Fans van het sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z vangen maar al te graag een glimp op van hun drie kids. Maar naast alle kiekjes van paparazzi en Instagram, heeft het stel blijkbaar een mooie foto aan de muur hangen van hun kroost en die is gelekt op social media.

Privéfoto

Het gaat om een zwart-witfoto foto van Blue Ivy, Rumi en Sir die poseren tegen een achtergrond van wilde bloemen. Het kiekje is nooit vertoond op social media en lijkt dus te gaan om privébeeld.

Lees ook: Beyoncé deelt nieuwe kiekjes tweeling

Verwijderd

Woensdagmiddag verscheen de foto op het Twitter-account van de Amerikaanse nieuwssite Hollywood Unlocked. "We ontvingen via een anonieme bron een foto van Beyoncé's kinderen en plaatsten hem, omdat we in de veronderstelling waren dat hij al gedeeld was door de Carters", laat Jason Lee, de eigenaar van de website, weten aan Buzzfeed.

Nadat de foto gepubliceerd was, kreeg hij een telefoontje van het management van Beyoncé dat de foto niet was goedgekeurd door het stel. Om hun privacy te respecteren, heeft hij gelijk de foto verwijderd. Te laat helaas, want fan-accounts hebben al massaal hier kiekje overgenomen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BEY + YONCE (@bey_hive_fanpage) op

Bron: NU Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72ed5b88889', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });