Temptations Laura onthult reden van breuk met Roger

Dit zagen wij niet aankomen!

Lees ook

O my… Roger dropte gisteren tijdens Temptation Talk de bom dat zijn relatie met Laura over en uit is. Hoewel je het in de afleveringen totaal niet ziet aankomen, besloot hij eenmaal thuis een pittig gesprek met zijn geliefde aan te gaan.

Sneak peek

Waar de stelletjes normaal gesproken hun lippen stijf op elkaar moeten houden tot na de laatste uitzending, kregen Roger en Laura van RTL en VIJF expliciet toestemming om hun break-up bekend te maken. Vanavond vertelt de blondine uitgebreid over de reden van hun relatiebreuk in Goedele On Top, maar in een sneak peek laat ze alvast het een en ander los.

Lees ook: Temptation Island-deelnemer Roger is woedend

Samen oud worden

"Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk. Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja…" Aan de beelden is duidelijk te zien dat Laura erg verdrietig is van de plotselinge breuk. Wanneer haar door Goedele wordt gevraagd of zij zichzelf oud zag worden met Roger, antwoordt ze dan ook volmondig: "Ja…" Ah, gossie!

Bron: VIJF, JaniTV Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook