Grote verandering op komst bij nieuw seizoen KUWTK

Shocker!

Lees ook

Oh no! Terwijl het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians sinds dit weekend is begonnen, lijkt er voor het volgende seizoen een grote verandering op komst te zijn.

Laatste seizoen

De jongste telg van de familie, Kylie Jenner, lijkt er namelijk mee te willen kappen. Volgens een bron aan Radar Online zou het huidige seizoen, gelijk het laatste seizoen zijn waarin Kylie te zien is. "Ze heeft het idee dat ze de show niet meer nodig heeft."

Daar heeft de 21-jarige business babe natuurlijk helemaal gelijk in. Kylie heeft met haar make-up merk Kylie Cosmetics een heel imperium opgebouwd, waardoor ze zich inmiddels de rijkste KarJenner-telg mag noemen. De realityshow heeft ze qua inkomsten dus zeker niet meer nodig en volgens de bron is Kylie er na al die jaren wel een beetje klaar mee. "Kylie denkt dat KUWTK zijn tijd heeft gehad. Ze is gewoon te druk met Kylie Cosmetics en heeft geen tijd om te moeten dealen met lange draaidagen."

Lees ook: Zien: drie enorme Photoshop-fails op nieuwe KUWTK promo

Dochter Stormi

En hoewel ze tijdens de afgelopen seizoenen al veel minder te zien is dan haar zussen Kim, Kourtney en Khloé, zou momager Kris Jenner toch maar wat graag een stokje voor de plannen van haar jongste dochter willen steken. "De zender wil Kylie omdat ze zo populair is op dit moment. Kris probeert haar er daarnaast van te overtuigen om in de show te blijven, door te vertellen dat ze de show kan gebruiken om haar make-up producten te promoten. Maar aan het einde van de dag heeft Kylie dit helemaal niet nodig. Ze is er gewoon klaar mee."

Kylie zelf heeft nog niet gereageerd op alle commotie. Wel maakte ze onlangs bekend dat haar eenjarige dochter, Stormi Webster, voorlopig niet in de serie te zien zal zijn. "Ik wacht tot ze oud genoeg is om die beslissing zelf te kunnen nemen."

baby girl🖤🖤

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bron: Perez Hilton Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook