Wist je dat: Ronnie Flex bff's met deze GTST-ster

Zo schattig!
Wist je dat: Ronnie Flex bff's met deze GTST-ster

Lil' Kleine is de beste vriend van Ronnie Flex, maar hij blijkt niet de enige te zijn. Ook GTST-acteur Dorian Bindels blijkt tot de goede vriendenkring van Ronnie te horen.

Way back

De vriendschap tussen de twee gaat ook nog eens way back. De twee gingen namelijk al met elkaar om toen ze net uit de luiers waren.

Lees ook: Famke Louise reageert voor het eerst op baby van Ronnie Flex

Schattige foto's

Op Instagram deelde de GTST-acteur een schattige throwback-foto. "Wanneer je door je kinder foto’s heengaat en beseft dat Ronnie Flex gewoon vader is geworden. Gefeliciteerd met de kleine", schrijft Dorian bij de schattige foto's.

Ronnie Flex liet vervolgens ook gelijk een reactie achter bij zijn good old friend. "Thanks man bro, ik waardeer dit. En ik heb thuis ook nog lijp veel foto's van ons." Nou Ronnie, waar wacht je nog op? Posten die handel!

Dit bericht bekijken op Instagram

Wanneer je door je kinder foto’s heengaat en beseft dat @ronnieflex010 gewoon vader is geworden. Gefeliciteerd met de kleine!🎉 #minidorian #minironell #babies #hoera #tb #ronnieflex

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72c9d64b0ac', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });