RTL krijgt nieuwe en tevens derde late night-show

De kogel is door de kerk!
RTL krijgt nieuwe en tevens derde late night-show

De kogel is door de kerk: Beau van Erven Dorens gaat de nieuwe late night show bij RTL presenteren. En hij heeft alvast een lijstje met dingen die hij anders wil dan zijn voorgangers.

'F*ck de tafel'

De presentator wil in tegenstelling tot Humberto Tan en Twan Huys, geen tafel of desk in zijn nieuwe show. Dat liet hij gisteren weten in RTL Boulevard. “F*ck de tafel en ik wil ook geen desk”, aldus de presentator.

Ook zei hij er niets voor te voelen een soort ‘duo-presentatie’ te gaan doen, waarin hij de presentatie binnen de week afwisselt met iemand anders. “Doe het dan zoals Jinek en Pauw, dus een paar maanden de een en een paar maanden de ander.”

Lees ook: RTL-baas over reden stoppen RTL Late Night

Hele week huilen

Beau vermoedt dat hij als hij het late night-programma gaat doen wel afscheid moet nemen van RTL Boulevard. “Maar dan ga ik wel eerst een hele week huilen”, vertrouwde hij zijn medepresentatoren aan de desk toe.

Naast alle veranderingen die Beau zal doorvoeren in het programma, wordt ook de naam op de schop genomen. Zo zal het programma niet de naam Late Night dragen. Wat het wel gaat worden, is nog niet bekend.

Bron: BuzzE Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cb21dbff02', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });