Exclusief! Monica Geuze over deelname Temptation Island

"Het is stiekem wel wat we het liefst zien"

Lees ook

Youtuber en vlogger Monica Geuze is 100 procent selfmade, maar er gaat geen harde zakenvrouw achter haar schuil. De socialemediaprinses vaart op haar intuïtie en ze omarmt la dolce vita. Wij spraken haar en konden het niet laten om te polsen of we haar ooit in Temptation Island zullen zien.

Mindfuck

Monica maakt er geen geheim van dat ze geniet van alle Temptation Island drama op tv. Maar zou ze ooit zelf meedoen met haar grote liefde en vader van haar dochter Lars Veldwijk? "Nooit van mijn leven", maakt ze duidelijk. "Tegen geen enkel bedrag. Ieder zijn ding, maar ik ga mijn relatie niet op het spel zetten voor zo’n mindfuck."

Lees ook: Monica Geuze over volgers kopen op Instagram

Dubieuze beelden

De brunette heeft maar al te goed door hoe de deelnemers gemanipuleerd worden. "Bij het kampvuur tonen ze dubieuze beelden van je vriendje. Uit jaloezie drink je een drankje. Aan de bar staan er drie leuke gasten voor je klaar. Dan kan het gebeuren dat je verliefd wordt. Daarvoor hoef je echt niet in Temptation Island te zitten. Dat kan je sowieso overkomen in het leven. Waarom zou je er een extra test aan willen hangen? Het doel van het programma is dat je vreemdgaat. De trouwe kandidaten worden weggezet als saai. Mannen die hun pik wel ergens in steken zijn ‘viezeriken’, maar het is stiekem wel wat we het liefst zien."

Da's duidelijk, we hoeven Monica en Lars niet anytime soon in Temptation VIPS te verwachten!

Het hele interview met Monica lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Lees ook: Monica Geuze in tranen

Laatste nieuws

Zie ook