Dít zijn de beauty favorites van Monica Geuze

"Ik krijg ontzettend veel opgestuurd maar ik ben behoorlijk merkvast"

Lees ook

Je maakt Monica Geuze met niets gelukkiger, dan met beauty producten. En dus wilden wij natuurlijk dolgraag weten wat haar ultieme favorieten zijn uit haar beauty stash.

On fleek

De vlogger ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Een egale huid, wenkies on fleek, highlighter op precies de juiste plekken, net genoeg blush om fris voor de dag te komen en lippen waar je u tegen zegt. Monica heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het heerlijk vindt om met make-up te experimenteren en ziet zelfs in de toekomst een carrière als visagist wel zitten.

Lees ook: Monica Geuze openhartig over plastische chirurgie

Merkvast

"Ik krijg ontzettend veel opgestuurd – honderden lipsticks, mascara’s, crèmes en maskers – maar ik ben behoorlijk merkvast. Wat ik niet gebruik, doneer ik aan het Leger des Heils of ik maak er vriendinnen blij mee. Dat klinkt ondankbaar, maar merken sturen me hun producten in de hoop dat ik ze behandel in een video. Het zijn geen cadeautjes omdat ze me zo leuk vinden, het is puur pr", vertelt ze.

Lees ook: Monica Geuze over deelname Temptation Island

Dat is regelmatig ook in haar vlogs terug te zien: de honderden pakketjes die ze dagelijks ontvangt, met de nieuwste beautyproducten. Zo nu en dan sorteert ze de vele volle dozen die ze thuis heeft staan, maar niet alles gaat weg. Een handvol (of twee) favoriete producten blijven in haar badkamer staan om dagelijks te gebruiken. Komen ze:

DAGCRÈME: Magic Cream van Charlotte Tilbury
FOUNDATION: Dior Forever Skin Foundation
CONCEALER: Tarte Shape Tape
BLUSH: Orgasm van NARS
BRONZER: Give Me Sun van M.A.C
HIGHLIGHTER: Becca
OOGSCHADUW: Charlotte Tilbury
MASCARA: Dior
WENKBRAUWEN: de oogschaduwkleur Mystery van M.A.C
LIP: 8 Hour Cream Elizabeth Arden of 999 Matte van Dior voor rode lippen

Tekst: Anette de Vries, Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws

Zie ook