doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: glamming

Sylvie over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: glamming

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Glamming

In de weekenden ga ik – als ik weet dat ik thuis blijf – vaak voor naturel. Toch voel ik me beter met een make-upje op. Glamming begint voor mij bij een goede huidverzorging. Drie, vier keer per week gebruik ik Le Masque, mijn eigen, vorig jaar gelanceerde gezichtsmasker. Verder ga ik elke ochtend in de weer met een gezichtsroller, wat de productie van collageen en de lymfedrainage stimuleert.

Ik hou ervan om met make-up te experimenteren. Mijn absolute favoriete beautymerk is en blijft Charlotte Tilbury. Ik start mijn regime met een druppeltje Hollywood Flawless Filter op mijn gezicht. Daarna Maestro-foundation van Giorgio Armani, echt alleen op de plekjes waar het nodig is, en de compact powder van Charlotte Tilbury. Als finish breng ik een glow aan op mijn jukbeenderen, cupidoboog en het topje van mijn neus. Bronzer. Mascara. Nude lippenstift, soft waves in mijn haar en ik
vind het prima.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');