Temptations Roger onthult reden van breuk met Laura

Roger klapt uit de school

Lees ook

Afgelopen week verraste Temptation Island deelnemers Roger en Laura iedereen met het nieuws dat ze niet meer bij elkaar zijn. Roger vertelt nu zijn kant van het verhaal en doet een boekje open over de reden van de breuk.

Niet op één lijn

Het stel lag volgens hem niet op één lijn. "Laura wilde verdere stappen zetten binnen onze relatie. Ze wilde gaan samenwonen, samen een auto kopen. Ik weet niet of ik dat allemaal nu al wil, of ik daar al klaar voor ben. Ik zit in een fase waarin ik niet goed weet waar ik naartoe wil met mijn leven. Daarom sluit ik zeker niet uit dat het ooit nog goed komt tussen ons. Het heeft even wat tijd nodig, dan zien we wel", vertelt hij in het Vlaamse blad Dag Allemaal.

Lees ook: Temptations Jietse openhartig over heftige jeugd

Goedele on Top

Vorige week vertelde Laura in Goedele on Top: "Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk. Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. Ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja…" Aan de beelden is duidelijk te zien dat Laura erg verdrietig is over de plotselinge breuk.

Eén ding is zeker: het lag niet aan Temptation Island.

Bron: RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook