Zien: dit gebeurt er met je lippen wanneer fillers verkeerd worden ingespoten

Nasty!

Lees ook

Wat je niet hebt, kun je gewoon kopen. En dus belanden er regelmatig vrouwen in de stoel bij de plastisch chirurg om een rimpel weg te werken, een stel nieuwe borsten of juist weer dikkere lippen. Zo ook Rachael Knappier. Alleen liep het voor haar niet zo af als gehoopt.

Noodoperaties

Rachael kroop tijdens een botox party de behandelstoel in voor vollere lippen, maar dat grapje kwam de 29-jarige achteraf erg duur te staan. De fillers werden per ongeluk in een slagader gespoten, waardoor ze vijf keer zo groot werden als gewenst.

"De specialiste zei dat ik een allergische reactie had, maar in het ziekenhuis zeiden ze dat dit niet het geval was. Daar zagen ze gelijk dat de filler niet goed was ingebracht. Als ik niet naar het ziekenhuis was gegaan, was mijn lipweefsel afgestorven en dat is niet terug te draaien.” Een aantal noodoperaties om de schade te beperken waren het gevolg van de mislukte behandeling.

Red flags

Een behandeling die volgens Rachael, zo vertelt ze, eigenlijk nooit had mogen uitvoeren. Achteraf waren er volgen Rachel namelijk allerlei red flags, waardoor Rachael nooit in de stoel bij de zogenaamde specialist had moeten stappen. "Maar omdat we op een feestje waren, was het hele serieuze er eigenlijk vanaf en realiseerde ik me niet wat de risico’s kunnen zijn.”

Wat we hiervan geleerd hebben? Zorg altijd dat je het bij de juiste kliniek laat doen en laat je heel goed informeren. Enne, bij twijfel niet doen!

Bekijk *HIER* de foto's.

Bron: Video's en verhalen Beeld: KUWTK

Laatste nieuws

Zie ook