Zo reageert ex-vriend Anna Nooshin op haar verloving

De verloving was het gesprek van de dag en wist ook Danny te bereiken.

Gisteren maakte Anna Nooshin en haar liefde Nassim Zeta via Instagram bekend dat ze zijn verloofd. Al snel stroomden de felicitaties binnen en uiteraard is iedereen hartstikke blij voor het koppel. Toch blijkt al snel dat de meningen verdeeld zijn. Nog geen jaar geleden verbrak Anna namelijk haar relatie met ex-liefde Danny Roumimper. Hij heeft inmiddels gereageerd op alle commotie.

Vraagtekens

Anna en Nassim zijn pas sinds eind 2018 bij elkaar, maar willen hun liefde nu al bezegelen met een huwelijk. Tsja, waarom wachten als het goed voelt, toch?

Wel bleken de twee het nieuws een tijdje geheim te hebben gehouden, want volgens Koen Kardashian waren de twee al weken verloofd. Naast de vele positieve reacties, waren er ook mensen die vraagtekens zetten bij de 'snelle verloving'.

Lees ook: Anna Nooshin ten huwelijk gevraagd!

Reactie

Ook Anna's ex-vriend Danny, waarmee ze dertien jaar een relatie had, reageerde op de verloving. Hij zette het volgende op Instagram: ''Wanneer je 'het grote nieuws leest'. Weet je lieve mensen, jullie hoeven mij echt niet te taggen of te berichten. Laat me dit erover zeggen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier. Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen. Liefde x''

Bron: Girlscene Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws