Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Real life: 'Op sommige avonden heb ik sex met twaalf mannen'

"Hij ziet mij graag met andere mannen bezig"

Real life: 'Op sommige avonden heb ik sex met twaalf mannen'

De meesten van ons kennen gangbangs alleen van pornofilms. Maar niet Lola (32). Zij en haar vriend Daan (42) houden ze bij hen thuis. "Hij ziet mij graag met andere mannen bezig."

Kinky

"Toen ik Daan tweeënhalf jaar geleden leerde kennen, had ik alleen nog maar lieve, ‘normale’ sex in bed gehad. Ik had Fifty Shades of Grey gelezen, en dat sprak me wel aan, maar met bdsm, swingen of andere vormen van kinky sex had ik totaal geen ervaring. In de lange relaties die ik altijd had gehad, gebeurden die dingen niet. Ik miste wel iets in mijn sexleven, maar wát wist ik niet precies. Toen ontmoette ik Daan, tijdens een workshop wandklimmen. We raakten aan de praat via Messenger op Facebook. Ik voelde meteen iets bijzonders bij hem. Onze gesprekken gingen van luchtig naar ondeugend en steeds prikkelender, en hij vertelde dat hij van kinky sex en vastbinden hield. Dat triggerde mijn nieuwsgierigheid en twee dagen later zat ik bij hem thuis voor een drankje. We hebben toen niets gedaan, maar hij heeft me wel zijn ‘speelzolder’ laten zien, die helemaal ingericht is voor kinky feestjes: er liggen zwepen, speeltjes, matrassen in het midden en daaromheen een aantal zitzakken.

Hij wist inmiddels dat ik wel een stapje verder wilde gaan, en om een indruk te krijgen van waar ik me comfortabel bij voel, vroeg Daan me een verhaal te schrijven over wat ik wilde dat er op die zolder zou gebeuren. Hij zei dat hij namelijk nooit over iemands grenzen heen wil gaan. Ik schreef een verhaal over hoe ik onderdanig was aan hem, en onze eerste keer sex is precies zo gegaan. Daan gaf mij de opdracht om zijn huis binnen te komen, naar de zolder te gaan, me uit te kleden en een blinddoek om te doen. Ik was hartstikke nerveus, mijn hart ging als een gek tekeer, maar ik vond het wel heel fijn. Eindelijk wist ik wat dat stukje spanning was dat ik altijd had gemist."

Swingersclub

"Twee, drie maanden na onze eerste ontmoeting, stapte ik een swingersclub binnen, omdat ik dat weleens wilde zien en ervaren. Er is toen niets gebeurd, maar ik vond het wel heel interessant allemaal. Een maand later hadden we in diezelfde club een sexslavinnenavond. Dat was ook meteen de eerste keer dat ik meedeed aan een gangbang. Daan en ik hadden niet meteen een relatie, maar na een tijdje dachten we allebei: het is méér dan sex, we vinden elkaar echt heel leuk. Toen ben ik min of meer bij hem ingetrokken.

We hebben ons samen op een website voor swingersstellen ingeschreven. Daarop kun je een feestje of event organiseren. Je beschrijft precies wat je voor ogen hebt en waar je naar op zoek bent. Dat kan een gewone avond zijn met andere stellen, maar ook een gangbang. Ik ben dan voor iedereen beschikbaar, en als een andere vrouw mee wil doen, is dat ook prima. Soms heb ik op zo’n avond sex met twaalf mannen. We maken vooraf wel een selectie en vragen altijd om ook een foto van het gezicht. Iemand kan nog zo’n mooi lijf hebben, als iemand een naar gezicht heeft, kan ik er ook niet zoveel mee, daar ben ik eerlijk in. We verwachten ook dat mensen hier niet roken en dat ze fris en verzorgd zijn. Vaak hangen we een thema aan onze feestjes. De laatste keer was dat ‘Candyland’, toen had ik een roze tutu aangetrokken met een rood korset."

De rest van het verhaal lees je in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt.