OMG: Temptation Island-makers doen totaal iets onverwachts

Wait, what...

Lees ook

O my, o my! Om de boel eens even lekker op te spicen daar in Thailand, besloten de makers van Temptation Island even wat reuring in de tent te brengen.

Bespioneren

Er gebeurt weinig, stiekem té weinig. En dus vonden de makers het hoog tijd om het even anders aan te pakken. Heikki kreeg de kans om zijn liefje Milou nog vóór het kampvuur in levenden lijve te zien.

Vanuit een busje dan, dat dan weer wel. Maar goed, Heikki kreeg als enige van de bezette boys de unieke kans om zijn lief te bespioneren tijdens een date met haar ultieme temptation Jietse. Heikki zag de bui echter al hangen en vermoedde dat hij zichzelf niet in de hand kon houden. En dus besloot hij verleidsters Kimberly en Demi erop af te sturen.

Lees ook: Temptations Roger onthult reden van breuk met Laura

Geen hap door zijn keel

Of dat Heikki stiekem meer zin had in een middag op een luxe boot, of het beeld van zijn lief met een verleider echt niet kon aanzien, dat laten we even wijselijk in het midden.

Wel was te zien dat Heikki geen hap door zijn keel kreeg, en in plaats van een Thaise maaltijd, zichzelf maar begon op te vreten. En toen eenmaal terug in de villa bleek dat Kimberly en Demi nog steeds niet thuis waren, hield hij het haast niet meer.

Drama

Enfin, de verleidsters kwamen terug alsof ze iets verschrikkelijks hadden meegemaakt en besloten Heikki apart te briefen over wat ze gezien hadden. Uiteraard kwam hier de nodige drama aan te pas en dikten de twee alles nog net even wat extra aan.

Heikki raakt ondertussen steeds meer het vertrouwen in Milou kwijt. Zal hij het volhouden en haar trouw blijven tot het eind, of gaat hij toch voor de bijl en zoekt hij troost bij de speelse Ayleen?

Beeld: Twitter, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook