Ex-verleidster Temptation Island klapt uit de school

Het is een echte rollercoaster.

Lees ook

Hoewel het huidige seizoen nogal saai wordt gevonden door de kijkers, was dat tijdens Temptations Natasja's deelname twee jaar geleden een heel ander verhaal.

Jefferson

Natasja was één van de verleidsters die de boel destijds flink op z'n kop wist te zetten. Ze kwam pas halverwege de afleveringen de villa in wandelen, maar wist gelijk het hoofd van Jefferson op hol te brengen. Het lukte haar uiteindelijk om hem over de streep te trekken en mocht uiteindelijk ook met hem op dream date.

Het seizoen was een groot succes en nog steeds is Natasja een van de populairste verleidsters ever. Maar hoe kijkt ze nou eigenlijk terug op haar deelname? Aan De Telegraaf klapt ze uit de school.

Lees ook: OMG: Temptation Island-makers doen totaal iets onverwachts

Relatie breken

"Spijt is misschien een groot woord, want uiteindelijk ben ik daar heen gegaan zonder verwachtingen. Ik keek namelijk nooit naar Nederlandse televisie, want ik woonde op Ibiza." Natasja ging er naar eigen zeggen blanco in, maar wilde wel dicht bij zich blijven. "Ik ben daar niet heen gegaan om een relatie kapot te maken."

Wel heeft de toenmalige verleidster spijt van bepaalde beelden die zijn uitgezonden. "Als je nu een paar jaar later ernaar terugkijkt, was het eigenlijk niet echt nodig geweest." Vooral het feit dat altijd alles op internet rond blijft hangen, zit Natasja dwars. "Op dat moment besef je dat echt niet, maar je vergeet de camera's echt compleet. Daarbij is er áltijd alcohol aanwezig, echt 24/7" Het moge duidelijk zijn: op Temptation Island zit je dus écht in een hele andere wereld.

Bron: Telegraaf Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook