Temptations Sidney: ‘Morgan slaat vrouwen’

Wait, what?

Lees ook

Het gaat er heftig aan toe op social media. Niet alleen EOTBDD kandidaten Mezdi en Lena vliegen elkaar in de haren, ook Temptations Sidney en Morgan kunnen er wat van.

Boxing Influencers

Het begon allemaal met het idee dat Sidney en Morgan tegen elkaar zouden vechten tijdens een nieuwe editie van Boxing Influencers. Morgan beweert dat Sidney zijn uitdaging voor het programma niet accepteert. Via Instagram-stories vechten de twee het nu met elkaar uit.

Lees ook: Oei: Mezdi en Lena halen flink uit naar elkaar

Vrouwen slaan

Sidney is er helemaal klaar mee. ”Ten eerste, ik heb je niet geblokkeerd en jij reageert niet. Je hebt tegen mij vraagtekens gezegd met info. Je hebt niet gezegd start of let’s go, dus doe nou niet zo, slaat nergens op.”

”Alsof er in mijn hoofd iets losgeslagen is…” vervolgt hij. ”Vind ik wel een beetje bad ass om te zeggen, want volgens mij is er bij jou iets niet goed in je hoofd met de dingen die je doet, vrouwen slaan enzo.”

Rodanya

Oei… Sidney beweert dus dat Morgan vrouwen slaat. Het gekke is dat Rodanya, Morgan's partner tijdens Temptation, Sidney's video deelt. Daarbij zet ze twee gebalde vuisten, waaruit blijkt dat ze Sidney steunt. To be continued…

Bron: Show, Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook