Ruzie tussen Temptations Rodanya en Milou loopt volledig uit de hand

Holy moly...

Lees ook

Milou is spilling the tea! Hoewel het erop leek dat Rodanya en Morgan het Temptation Island avontuur hadden overleefd, blijkt niets minder waar. Morgan zou volgens geruchten namelijk gevallen zijn voor Milou en de brunette is not amused.

Kwijt

Op Instagram vroeg iemand dit weekend aan Rodanya hoe het voelt om Morgan aan Milou kwijt te zijn. Rodanya besloot haar lippen niet stijf op elkaar te houden en reageerde: "Ik wens haar veel sterkte." Wait, what?

Die opmerking heeft voor flink wat onrust gezorgd, want de twee meiden vechten het nu uit via Instagram en dat gaat er heftig aan toe. Milou heeft een WhatsApp gesprek tussen haar en Milou gedeeld waarop te zien is dat Rodanya woest uithaalt naar de blondine. Daarin valt ook te lezen dat Morgan de nacht bij Milou heeft doorgebracht.

Vervolgens heeft ook Rodanya een deel van het gesprek gedeeld, waarin te lezen valt dat Milou zegt: "Gelukkig weet ik (en Morgan) wat er wel en niet is gebeurd. En wat Heikki betreft, ken je de situatie niet. Ik denk dat als je alles zou weten… je gaat schrikken." Het moge duidelijk zijn dat het dus ook tussen Heikki en Milou niet goed is afgelopen.

Lees ook: Bizarre Temptation Island wending

Ontkennen

Maar terwijl de meiden uit de school klappen, laat Morgan weten aan RTL Boulevard dat er helemaal niets aan de hand is. Er is geen sprake van een relatie tussen hem en Milou en hij kan ook nog prima overweg met Heikki. Zal dat dan betekenen dat de ruzie compleet in scene is gezet om het spannend te houden?

Bron: Beautify Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook