Dit verdienen de Kardashians met één post op Instagram

Bereid je voor...

Lees ook

Kris Jenner, de iconische momager van de Kardashian-clan, onthult aan CBS Sunday Morning hoeveel haar dochters verdienen aan social media. Enne, bereid je voor; de bedragen voor één post zullen je hart even doen stilstaan.

Betaalde posts

Het is geen geheim dat Kim, Kylie, Khloé, Kourtney en Kendall een fortuin verdienen aan hun beauty- en kleding business. Maar, moeder Kris onthult dat ze ook een aardig centje ontvangen voor hun social media posts. "Mijn dochters krijgen constant de vraag om iets voor een bedrijf of een merk op social media te promoten", vertelt Kris. "Ze vragen een flink bedrag voor een foto of filmpje op Instagram, Snapchat of Facebook… ze houden een heel schema bij."

Lees ook: Grote hilariteit om keuken Kim Kardashian

Zes cijfers

Volgens Kris hangt de precieze vergoeding af van wie het post en wat voor product het is. Kim en Kylie verdienen per product zeker een bedrag met zes cijfers. “En als het om een farmaceutisch product gaat, dus als je het moet drinken, of innemen" – zoals de welbekende detox theeën of maaltijdvervangende shakes – dan gaat de prijs omhoog", aldus Kris.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook