Temptations Annelien geeft voorproefje afloop huidig seizoen

Annelien klapt uit de school!c

Lees ook

Temptation Island-fans worden dit seizoen ietwat teleurgesteld door de 'saaie' kandidaten. Niet alleen de kijkers van het programma maar ook presentatrice Annelien had dit liever anders gezien. Aan Het Laatste Nieuws doet ze een boekje open over het huidige seizoen en de kandidaten.

Verwachtingen

Volgens Annelien staat er nog veel te gebeuren in de komende afleveringen. Al kan ze niet ontkennen dat dit seizoen tot nu toe best tam is. "Ik begrijp dat de kijkers liever zien dat de relaties onder serieuze druk komen te staan”, vertelt ze.

Zeker na vorig seizoen waren de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. "Wat er tussen Tim en Deborah gebeurde: dat was uniek, zoiets kun je als tv-maker niet verzinnen. Dit zijn vier andere koppels, en over hun karakter hebben wij zelf niets te zeggen, natuurlijk.”

Lees ook: Ruzie tussen Temptations Rodanya en Milou loopt volledig uit de hand

Verkeerde redenen

Dit seizoen is volgens Annelien ook anders omdat de koppels om de verkeerde redenen hebben meegedaan. “Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden," aldus de blondine.

"Voor sommigen was dat de grootste drijfveer. En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel?" Daarnaast zijn de kandidaten ook veel bezig met hoe ze overkomen. “Ik kan moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk. Ze zijn enorm bezig met de camera’s en hoe ze overkomen. Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer."

Bron: RTL Boulevard Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook