Dít is wat er echt is gebeurd tussen Rodanya en Morgan

The drama continues...

Lees ook

And the drama continues! Net wanneer je dacht dat de rust was wedergekeerd nadat Morgan alle geruchten rondom hem en Milou ontkende, besloten loslippige mensen op social media het volgende verhaal alweer de wereld in te brengen.

Sappige details

Let op! Het artikel bevat spoilers over het einde van het programma. Een vrouw op Instagram beweert te weten hoe het werkelijk is afgelopen tussen Rodanya en Morgan. En aan het bericht te zien, is dat niet van een leien dakje gegaan.

Na de ruzie tussen Milou en Rodanya, spreekt de dame in kwestie zich uit over wat er naar eigen zeggen écht is gebeurd tussen de Temptation-deelnemers. "Rodanya heeft gezoend met Danicio op de dreamdate, omdat ze veel aan het nadenken was en eindelijk besefte dat ze meer waard is dan een Morgan die 100x is vreemdgegaan", schrijft ze in een bericht op Facebook. Maar voor je nu spannende beelden verwacht, waarschijnlijk is het moment tussen Rodanya en Danicio niet vastgelegd op camera en is er dus geen bewijs.

Lees ook: Bizarre Temptation Island wending

Ontkennen

Tijdens het laatste kampvuur zou de brunette haar lippen op elkaar gehouden hebben en ook de verleider zou hebben verzwegen dat de twee gezoend hebben, omdat hij het beste met haar voort heeft. Ondanks alles, gaf Rodanya Morgan nog een kans, maar duurde het niet lang voordat het compleet mis ging. De brunette zou het contact met Danicio hebben verbroken en dat schoot bij hem in het verkeerde keelgat. Zo biechtte hij alles op over wat er allemaal was gebeurd tussen de twee.

Mishandeling

Morgan's wereld zou volledig op zijn kop hebben gestaan en besloot een punt te zetten achter de relatie. Maar in plaats van het daar bij te laten, stond hij twee dagen later voor de deur van zijn ex-vriendin en zou hij hebben gesmeekt om het goed te maken. Volgens de insider is het toen uit de hand gelopen en heeft Morgan Rodanya bij de keel gepakt en geslagen.

Het is nog even afwachten voordat we weten wat er precies allemaal waar is. Rodanya en Morgan houden namelijk hun lippen stijf op elkaar en mogen waarschijnlijk pas na de laatste uitzending duidelijkheid geven over alles.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook