Linda de Mol haalt uit naar haters

De presentatrice is helemaal klaar met alle hatelijke opmerkingen.

Lees ook

Linda de Mol is één van de bekendste gezichten van Nederland en hoewel de blondine vaak wordt overspoeld met complimenten, zitten er altijd een paar rotte appels tussen en krijgt ze ook vaak flink wat hatelijke opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. De presentatrice is daar helemaal klaar mee en spreekt de haters nu toe.

Pesten onder ouderen

Pesten onder jongeren is een veel besproken onderwerp, maar pesten onder ouderen wordt vaak vergeten. In de nieuwste LINDA. stelt ze het onderwerp centraal en spreek ze zich uit.

"Dan gaat het over dat ik helemaal opgespoten ben, te strakgetrokken, mismaakt, te oud, dom, oppervlakkig, irritant, kut stem… Nou ja, zo kan ik heel lang doorgaan, maar dat is ongeveer het gemiddelde van wat ik over mezelf lees", vertelt ze.

Lees ook: Zoon Linda de Mol brengt eerste single uit

Gemeen

"Ik heb niet echt de behoefte om iets tegen die haters te zeggen, ik denk dat ze een niet al te vrolijk bestaan hebben. Anders kan je niet zo’n zeur zijn." Maar ondanks haar sterke houding, blijven dit soort opmerkingen soms lastig om mee om te gaan. Vooral wanneer het een opmerking over haar familie gaat.

"Heel soms komen ze gewoon keihard binnen. Iemand die zei, toen ik in zijn optiek een fout maakte bij een berekening bij Miljoenenjacht, 'Ze is al net zo dement als haar moeder'. Daar kan ik echt een slechte nacht van hebben."

Bron: Telegraaf Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook