Yes: GTST heeft groots nieuws

GTST-fans opgelet!

Lees ook

GTST-fans opgelet! De soapserie heeft een heel leuk nieuwtje: er wordt een extra verhaallijn uitgebracht die parallel loopt met de serie op tv en je exclusief via Instagram Stories kunt volgen. Hoe leuk is dat?!

Nieuw gezicht

Vanaf maandag 29 april kun je vier weken lang het verhaal volgen. Elke werkdag worden er op drie momenten Stories geplaatst op het Instagramaccount van Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast bekende gezichten uit de serie, zoals Ferry Doedens en Faye Bezemer, worden er ook een nieuw personage geïntroduceerd: Valentijn Sanders, gespeeld door Vincent Visser.

"De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft", laat Rohan Gottschalk, Producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland, weten.

Lees ook: Wist je dat: Ronnie Flex bff's met deze GTST-ster

Spannend

Het verhaal ‘Valentijns Vlucht’ gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Valentijn komt niet zomaar terug naar Nederland. Hij is vanuit Curaçao gevlucht, omdat hij zich in de nesten heeft gewerkt. Hij duikt met behulp van Lana onder, maar dan wordt hij ontdekt, wat er voor zorgt dat hij wéér moet vluchten. Ondertussen zoekt hij hulp bij zijn neef, Lucas. Ze beginnen aan een roadtrip door Nederland, maar die is niet zo onschuldig als Lucas denkt…

‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via GTST Stories. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload.

Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook