Royal gossip: wat is waar?

Wat is waar?
Royal gossip: wat is waar?

Nog nooit was er zo veel royal gossip als nu rond Meghan en baby Sussex. Maar... Wat is waar? Dit zijn de zes spraakmakendste speculaties.

Pianoles van Elton John

De gossip: Baby Sussex – voorlopige roepnaam Givenchy – krijgt straks op verzoek van Meghan pianoles van niemand minder dan Elton John. De 72-jarige zanger is een van de succesvolste artiesten aller tijden, won vijf Grammy’s, is een half miljard waard en liet de wereld huilen met zijn vertolking van Candle in the Wind op de begrafenis van Harry’s moeder Diana. Meghan zou zijn cv indrukwekkender vinden dan die van de pianodocent van het lokale muziekschooltje om de hoek bij Frogmore Cottage in Windsor.

Waarheidsgehalte: 85%.

Want, Harry en Elton zijn close. De daddy to be is ‘uncle’ Elton persoonlijk – op vakantie in Italië – gaan vertellen dat hij in Meghan de liefde van zijn leven had ontmoet, Elton trad op tijdens de huwelijksreceptie, hij is dol op kinderen en heeft een zwak voor Diana’s beide zoons. Dus ja, dat wordt vast pianogepingel voor beginners, chez Meghan. Met ome Elton.

Genderfluïde opvoeding

De gossip: Meghan wil de spruit genderfluïde opvoeden. Dus niet per se roze voor een meisje of blauw voor een jongen. ‘Givenchy’ krijgt zowel autootjes als poppen aangereikt en mag dan kiezen. Idem qua kleding. Als het een jongetje is, mag hij best in een roze tutu naar school, als hij dat zelf wil. De babykamer zou wit met grijs zijn, net als de eerste garderobe. Op die manier zou de baby geen druk voelen om aan bepaalde stereotyperingen te voldoen, maar mag het zelf bepalen bij welk geslacht hij of zij het best past.

Waarheidsgehalte: 10%.

Groot-Brittanië is hier niet klaar voor. En oma Elizabeth al helemaal niet. Het kroost van Kate loopt immers altijd in de spring-summercollectie van 1754. En Meghan is – naast zelfverklaard feministe – absoluut een girlie girl. Harry een echt alphamannetje. Dus die genderneutrale vlieger gaat wat ons betreft niet op.

Echt zwanger of draagmoeder?

De gossip: Meghan zou niet zelf in verwachting zijn van Givenchy, maar dezelfde draagmoeder gebruiken als haar nieuwe bestie Amal. Zie ook #moonbump op Twitter. Er zijn meerdere aanleidingen voor deze conspiracies: Meghan zou tijdens haar vorige huwelijk onvruchtbaar zijn; ze zou – behalve in de buikstreek – amper aankomen, haar buik wisselt sterk van vorm, haar buik klapte zelfs een keertje in en de aanstaande mama bukt wel erg makkelijk.

Waarheidsgehalte: 20%.

Want Meghan is een fanatieke yogi en zo flexibel als een Cirque du Soleil-artieste. Afhankelijk van wat je draagt, kan een zwanger buikje van vorm veranderen, dus dat zegt ook niet alles. En iedere zwangere vrouw groeit anders. Wat ons een – heel klein beetje – doet twijfelen is dat haar buik inderdaad een keertje inklapte. Maar waarschijnlijk draaide Givenchy zich net op dat moment om...

Benieuwd naar meer gossip en de waarheid? Je leest het in de nieuwe Grazia.

Tekst: Agnes Hofman Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73fdae1a2b8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });