doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's weekendtips: Pasen

Nog niks gepland dit weekend?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia's weekendtips: Pasen

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het lange paasweekend van zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april 2019.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cocktails in de paasballenbak

Met Pasen wordt er aan iedereen gedacht, of je nou jong of oud bent. Daarom organiseert de Kanarie Club in Amsterdam een uitje waarbij je samen met je vrienden of vriendinnen langs kunt komen in de ballenbak. Zodra je dorstig wordt, kun je genieten van een speciale cocktail, bestaande uit Yellow Chartreuse likeur en citroensap. Yummy!

Waar: Bellamyplein 51, Amsterdam
Wanneer: Zondag 21 april & Maandag 22 april

Balinese Paasbrunch

Bij restaurant Mama Makan kun je genieten van een heerlijke paasbrunch met een Balinese touch. Tijdens Pasen staat deze brunch weer voor je klaar, en wordt je voorzien van extra chocolade desserts. Yay! Ook de kleintjes krijgen een eigen tafel zodat je samen kunt genieten van de relaxte Bali Vibes.

Waar: Spinozastraat 61, Amsterdam
Wanneer: Zondag 21 april

De Paashallen

Tijdens Pasen is er voor iedereen genoeg te beleven in de Foodhallen van Amsterdam. Van schminken, paaseieren schilderen, genieten van live-muziek en van een singer-song writer. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kun jij lekkere hapjes bestellen bij een van de vele stands. Bij de Foodhallen word je niet raar aangekeken wanneer je fanatiek meedoet, dus geef gerust toe aan je desires en doe strijdlustig mee met de paaseieren zoektocht!

Waar: Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam
Wanneer: Zondag 21 april & Maandag 22 april

Easter Afternoon Tea

Wat nou als je omringd wordt door oneindige theesoorten, hartige delicatessen, verfijnde zoetigheden, veel chocolade en champagne? Dit kan allemaal bij de Royal hotspot The Duchess. Daarnaast tovert de KAS Bank de welbekende Chocolate Explosion om in een enorm paasei, die door de bediening wordt opengebroken met een houten hamer. Een echte belevenis! Is een reuze paasei niet genoeg voor jou tijdens Pasen? The Duchess organiseert ook een speciale Paas Afternoon Tea in de Tea Room.

Waar: Spuistraat 172, Amsterdam
Wanneer: Chocolat Explosion: 13 t/m 22 april - Paas Afternoon Tea: 13 t/m 22 april tussen 12:30 en 16:00

The Urban Easter Playground

Bij The Butcher Social Club kun je samen met je hele gezin je Paasweekend vieren. Zowel voor de young ones als voor de ouders is hier genoeg te doen, zodat je er in ieder geval zeker van bent dat deze Urban Playground de ideale go-to plek is voor Pasen. In dit speelparadijs en lounge vind je originele Paaskleurplaten in overvloed, die ervoor zorgen dat de little ones zich goed kunnen vermaken. Nadat zij uitgekleurd zijn, is er voor de hele familie de speciale Paas Chocolade Milkshake, die ervoor zorgt dat iedereen zijn portie Chocolade binnen krijgt!

Waar: Overhoekplein 7, Amsterdam
Wanneer: Zondag 21 april & Maandag 22 april

Glow in the Dark Easter special

Glow in the Dark de Maassilo belooft weer een waar spektakel te worden met drie zalen verdeeld in drie verschillende muziekstijlen: techno, house en future house. Elke zaal wordt omgetoverd tot een eigen wereld, met black lights, LED en CO2. Het evenement wordt op spetterende wijze afgesloten met een set van Benny Rodriguez die tot minimaal 07:00 in de ochtend zal draaien. Verder kun je genieten van diverse DJ's terwijl je gebruik kunt maken van glow in the dark verf. Super tof!

Waar: Maashaven Z.Z. 1, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 20 april 23:00 t/m Zondag 21 april 07:00

Beeld: Instagram, IStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');