Beyoncé openhartig over onverwachte en moeilijke zwangerschap

Haar zwangerschap verliep niet vlekkeloos

Lees ook

De Netflix-documentaire Homecoming is nu te zien op Netflix en fans zijn er lyrisch over. Beyoncé geeft een kijkje in haar leven, maar naast alle fame en successen, is de zangeres ook openhartig over haar zwangerschap van tweeling Sir en Rumi.

Onverwachts

Eind 2016 kwam Queen B erachter dat ze in verwachting was. "Ik zou gaan optreden tijdens Coachella, maar ik bleek onverwachts zwanger", herinnert de zangeres zich. "En het werd uiteindelijk een tweeling, wat nog meer een verrassing was."

Lees ook: Schoenen Beyoncé zijn het gesprek van de dag

Zwangerschapsvergiftiging

De zangerschap van de 37-jarige liep niet bepaald vlekkeloos. "Mijn lichaam ging door, meer dan ik wist dat het kon", geeft Beyoncé toe. Ze kreeg last van ernstige complicaties wat een zwangerschapsvergiftiging werd. Ook de bevalling was niet gemakkelijk. "In de baarmoeder kreeg één van mijn baby's een hartpauze, dus ik moest een keizersnede krijgen."

Nieuw persoon

Nadat ze bevallen was, worstelde ze nog met een hoop lichamelijke klachten. Het kostte haar veel tijd om weer de oude Bey te worden. "Er waren dagen dat ik dacht dat ik nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik zou nooit fysiek hetzelfde zijn, mijn kracht en uithoudingsvermogen zou nooit hetzelfde zijn."

Maar daar merkt nu helemaal niemand iets meer van. De zangeres straalt weer op het podium en voelt zich als herboren. "Ik heb gewoon het gevoel dat ik een nieuwe vrouw ben in een nieuw hoofdstuk van mijn leven en ik probeer niet meer te zijn wie ik daarvoor was."

Bron: People Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook