Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Michelle Obama: 'Vertel je eigen verhaal'

Michelle Obama heeft woensdagavond haar fans in Amsterdam op het hart gedrukt hun eigen verhaal te vertellen. Duizenden mensen, onder wie veel vrouwen, waren naar de Ziggo Dome gekomen om het verhaal te horen van de voormalige first lady van de Verenigde Staten.

Obama had ook een boodschap, vooral aan vrouwen en mensen met een andere huidskleur die zich volgens haar niet voldoende gezien voelen. Ze sloot af met de woorden: "Durf kwetsbaar te zijn. Zo vinden we een stem. Dit gaat niet om Michelle Obama. Dit gaat om ons allemaal. Wees niet bang om open te zijn. Wees moedig en hoopvol. Dat zijn we verplicht aan onze volgende generatie."

Taylor en Ariana bij invloedrijkste mensen

Zangeressen Taylor Swift, Lady Gaga en Ariana Grande zijn opgenomen in de lijst met de honderd invloedrijkste mensen ter wereld volgens Time Magazine. Ook Game of Thrones-actrice Emilia Clarke, Bohemian Rhapsody-ster Rami Malek, rapper Khalid en de Zuid-Koreaanse boyband BTS hebben de lijst gehaald.

'Kinderen Jackson lichten beschuldigers door'

De drie kinderen van Michael Jackson zijn een onderzoek gestart naar de mannen die hun vader in docu Leaving Neverland beschuldigen van misbruik. Het trio is volgens New York Post van plan Wade Robson, James Safechuck en de makers van de film aan te klagen.

Volgens een anonieme bron bereiden de drie Jackson-kinderen een rechtszaak voor waarin ze de twee mannen beschuldigen van fraude, valse verklaringen en het toebrengen van emotionele schade. De drie erfgenamen van de King of Pop zouden niet uit zijn op geld, maar op een verontschuldiging van Robson en Safechuck.

Laatste nieuws