Samantha de Jong geeft update over zelfmoordpoging

"Oordeel niet"

Lees ook

Het was flink schrikken: Samantha de Jong deed afgelopen week voor de vierde keer een zelfmoordpoging. De realityster geeft nu zelf een update over haar gezondheid.

Stijgende lijn

Voor Samantha's vriend, Maron Hill, kwam het incident vooral als een shock, omdat ze het de afgelopen tijd zo leuk hadden. Barbie zou volgens hem geen druppel alcohol of drugs meer hebben aangeraakt. "Alles ging eigenlijk goed, stijgende lijn. En dan ineens dit", liet hij aan Show weten.

Lees ook: Verbazing om uiterlijk nieuwe vriend Samantha de Jong

Update

Op Instagram vertelt Samantha hoe het nu met haar gaat. 'Ik wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat. Ik heb er een gebroken pols aan overgehouden en m'n bekken zijn gebroken. Nogmaals, iedereen heeft een oordeel over mij, mag je best hebben, maar niemand weet wat ik mee maak in mijn leven.'

Verdriet

De moeder heeft veel verdriet, vooral om haar kinderen. Ze vindt het vreselijk dat verschillende instanties in haar nek zitten te hijgen. 'De media maken je gewoon helemaal kapot. Ik hoef hier niet de zielige uit te hangen, maar oordeel niet als je van iemands leven niks weet.' Ze bedankt tot slot iedereen voor de lieve berichten.

Wij wensen Samantha veel sterkte toe.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl

Bron: Show, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook