Temptation-verleider Jaimy openhartig over breuk Gaby Blaaser

Dít is de reden achter de break-up.
Temptation-verleider Jaimy openhartig over breuk Gaby Blaaser

Voor even leek het meant to be tussen Gaby Blaaser en Temptation Island-verleider Jaimy Dorenbosch. Toch is het sprookje - voorlopig - over en uit.

Ontkennen

Lange tijd gingen de geruchten dat de twee een koppel zouden zijn. Ze verschenen ook regelmatig samen in YouTube-video's om over hun relatie te praten. Toch liet Gaby aan 6 Inside weten vrijgezel te zijn én ontkende ze zelfs dat er ooit sprake was van een relatie tussen haar en Jaimy. De Temptation-verleider reageert.

Lees ook: Zien: zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Reden breuk

Jaimy vertelt openhartig aan Shownieuws:"We hebben het heel leuk gehad en nog steeds hebben we het heel leuk. Maar we zijn een stapje terug gegaan, want het werd allemaal even iets teveel voor ons allebei."

De reden van de breuk zit in een meningsverschil. "Het is niet dat ze tegen mij heeft gezegd van: we stoppen ermee. Zij zei: ik heb nu nog geen zin in vastigheid. Ik zei daarop: als het geen vastigheid is, dan heb ik geen zin om ermee door te gaan."

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70a403a547e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });