'EOTBDD-Viktor verloofd met broertje 'bad boy' Brody'

Zou het?
'EOTBDD-Viktor verloofd met broertje 'bad boy' Brody'

EOTBDD-deelneemster Viktor Louka ging tijdens het programma goed om met mede-kandidaat bad boy Brody, maar eenmaal thuis viel ze als een blok voor zijn broertje, Donnie. Het zou maar eens zo kunnen zijn dat het koppel verloofd is.

Ring

Op Instagram plaatst Donnie een foto samen met zijn liefje, met een (veelzeggende?) emoji van een ring. Op de vraag of ze verloofd zijn, wordt niet gereageerd. Het blijft voorlopig nog even mysterieus of de big question is gesteld.

Lees ook: Zo ziet het broertje van EOTBDD's Brody eruit

Balen voor Brody

Eerder vertelde Viktor over haar ontmoeting met Donnie. "Ik was met een vriendin uit Eindhoven en ze zouden wat gaan drinken met Brody, en hij had zijn broertje meegenomen. Dat klikte gewoon meteen.” Lief! Brody zal in de eerste instantie vast wel een beetje gebaald hebben, want hij was - ook tijdens het programma - hartstikke gek op de blondine.

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9292fb7345d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });