doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Jordyn Woods verbreekt stilte rondom Kylie Jenner

Zó denkt ze over haar voormalige bff.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordyn Woods verbreekt stilte rondom Kylie Jenner

Het Jordyn Woods/Tristan Thompson-drama zit nog vers in iedereens geheugen. Sindsdien zou Jordyn geen contact meer hebben gehad met (ex-)bff Kylie Jenner. Hoe ze over de vriendschap denkt?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Paparazzi

Tabloid TMZ plaatst een filmpje waarin een journalist aan Jordyn vraagt of ze bereid zou zijn om de vriendschap weer op te pakken. Jordyn reageert met: 'Ik heb liefde voor iedereen.' Een erg voorzichtig antwoord dus.

Lees ook: 'Jordyn Woods/Tristan Thompson-drama één grote PR-stunt'

Houden van

Vervolgens zegt moeder Elizabeth: 'We houden van Kylie', waarop een journalist weer aan Jordyn vraagt of ze van Kylie houdt. Jordyn antwoordt een volmondige 'Altijd'. Wat haar betreft is een hereniging dus niet uitgesloten.

PR-stunt

Veel fans denken dat het drama een PR-stunt is. Het schandaal brak het internet in februari, en Jordyn's 'alles onthullende' Red Table Talk interview werd 1 maart live op Facebook uitgezonden. In de tussentijd bleven de camera's bij de Kardashian's thuis draaien - zodat alle drama werd gefilmd - en vervolgens is er nu al een trailer met gebeurtenissen die nét zijn plaatsgevonden. Al met al zijn fans achterdochtig.

Bron: Elle, Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');