Waarom je toch altijd dat ene dronken appje stuurt

We've all been there!

Lees ook

We've all been there! Met net een wijntje of shotje tequila te veel achter je kiezen, vond je het ineens een goed idee om je ex, scharrel of crush een appje te sturen. De dag erna hebben we spijt met alle haren op ons hoofd, maar is de daad helaas niet meer ongedaan te maken. Hoe komt het dan toch dat we, tegen beter weten in, áltijd dat ene dronken smsje sturen?

Lees ook: Meisje weet niet wat ze ziet nadat vriend dronken thuiskomt

1. Je hebt spijt van iets

Waar je normaal gesproken never nooit niet sorry had gezegd, gaat dat met een flinke promillage aan alcohol toch stukken makkelijker.

2. Je bent extreem vrolijk

Drank kan veel dingen met je doen, waaronder extra happy maken. Is natuurlijk hartstikke fijn en leuk, maar misschien niet voor diegene die je midden in de nacht wakker trilt door de vele appjes die je stuurt.

3. Je voelt je enorm zelfverzekerd

Of sexy, knap, lekker en ga zo maar door. Vaak gaat dit samen met een foto, waarvan je de volgende dag acuut spijt hebt.

4. Je hebt (even) niks te doen

Zolang we ons op de dansvloer begeven gaat het meestal nog wel goed. Maar zodra we in de te lange rij bij de wc's staan, in de auto terug naar huis zitten, of niet kunnen slapen en wakker in bed liggen, is de telefoon niet meer veilig.

5. Je wil ineens een ruzie oplossen

Nu je wat drankjes op hebt, vind je het ineens tijd om oude vriendschappen te herenigen. Die vriend(in) die je allang niet meer gezien hebt, is opeens een sms of appje waard. Maar of je daar de volgende dag ook nog hetzelfde over denkt.

6. Je hebt zin in een nachtelijk avontuurtje

Ook al heb je nog zo gezegd deze persoon nóóit meer te benaderen voor een booty call.

Bron: Newsmonkey Beeld: The Edge of Seventeen

Laatste nieuws

Zie ook