Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Tim Douwsma reageert op zwangerschapsnieuws

Het aanstaande vaderschap heeft Tim Douwsma nu al flink veranderd. "Ik ben een hele degelijke man ineens", zegt de zanger in 6 Inside. "Heel bijzonder dat we het van de daken mogen schreeuwen."

De 31-jarige Tim bereidt zich goed voor op de komst van de baby. Zo heeft hij al samen met vriendin Elske babykleertjes gekocht. "We nemen de tijd om lekker samen te genieten."

Family Britney Spears met de dood bedreigd

De geruchten over de opname van Britney Spears in een kliniek lopen volledig uit de hand. Dat laat de zangeres dinsdagnacht weten in een post op Instagram. "Er zijn geruchten, doodsbedreigingen gericht aan mijn familieleden en m'n team, en er worden zoveel rare dingen gezegd", aldus Britney. "Ik probeer een momentje voor mezelf te nemen, maar dat wordt hierdoor een stuk moeilijker. Geloof niet alles wat je leest en hoort."

Britney maakte vorige maand bekend aan haar mentale toestand te willen werken nadat haar vader een ernstig medisch noodgeval had meegemaakt. Ze is volgens verschillende media ingecheckt in een kliniek voor een programma van 30 dagen.

Amy Schumer ontkent berichten over bevalling

Flink wat fans van Amy Schumer waren er dinsdag zeker van dat ze was bevallen. Op Instagram laat de comedian echter weten dat ze nog altijd "zwanger en aan het overgeven" is.

Amy deelde maandagnacht een foto van een babyboek, waarbij ze schreef dat het haar door haar zwangerschap heen had geholpen. Daar trokken veel volgers de conclusie uit dat die zwangerschap er inmiddels dan op moest zitten.

Dinsdagavond ontkende de actrice dat. Bij een foto genomen tijdens een wandelingetje met echtgenoot Chris schreef ze: "Amy Schumer en Chris Fischer laten harten sneller kloppen als de hoogzwangere Schumer haar babybuik laat zien. Amy is nog steeds zwanger en aan het overgeven,

Laatste nieuws

Zie ook