Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Olcay Gulsen wil niet samenwonen met nieuwe liefde Ruud de Wild

Ondanks dat ze dol is op haar nieuwe liefde, staat samenwonen absoluut nog niet op de agenda. "Eerst verjaardag vieren, dat vind ik al best een grote stap", vertelt de presentatrice. Olcay geeft de radio-dj een heerlijke stedentrip cadeau voor zijn 50e verjaardag. De bestemming? Rome! En als er iets over de Italiaanse stad te zeggen is, is het wel dat het de place to be is voor een flinke dosis romantiek.

Ook Alisa en Renan in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

The king and queen are back! De twee ijdeltuiten van de afgelopen seizoenen zijn gestrikt voor het All Stars-seizoen, waar ze beiden ongetwijfeld voor heel veel commotie zullen gaan zorgen. Zo vertelt Alisa dat ze twee mensen in ieder geval niet hoeft te zien, namelijk: twinnies Sharon en Esmee. Helaas voor Alisa zijn ook zij dit jaar van de partij, wat voor een flinke portie drama zal gaan zorgen. We can't wait!

Viktor Verhulst kapot van verdriet na breuk met K3's Marthe

De nieuwbakken presentator heeft met Love Island zijn eerste presentatieklus binnen. In het programma zal hij de koppels interviewen en hen het hemd van het lijf vragen wat betreft hun liefdesleven. Zelf zag hij zijn relatie met K3's Marthe vorig jaar zomer stranden. Iets waar hij heel veel verdriet van heeft gehad. "Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was. Ook samen." Hoewel hij haar nog elke dag mist, zit een hereniging er niet in. "Ik denk niet dat het nog goed komt. Op dit moment ben ik niet toe aan iemand in mijn leven die naast mij staat.”

Bron: Telegraaf, RTL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws