Winning wednesday: 15x de C15 Booster van Paula’s Choice t.w.v. €53

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op vijftien keer de C15 Booster van Paula's Choice t.w.v. €53.

Booster

De zomer staat voor de deur en dus wil jij stralen als nooit tevoren. Begin door je huid een boost te geven met de C15 Super Booster van Paula's Choice.

De C15 Super Booster bevat een hoge concentratie vitamine C (15%) en een mix van antioxidanten en huidherstellende ingrediënten, wat ervoor zorgt dat pigmentvlekken vervagen, de huid kalmeert, en een doffe huid weer gaat stralen. Het resultaat? Een zichtbaar stralendere en egalere huid die beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit wil je!

Win, win, win!

Wil jij kans maken op één van de C15 Boosters van Paula's Choice? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

@MailAndWin(7AEsf8SfoI)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 1 mei 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook