Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lieke waarschuwt voor nepadvertenties

Opnieuw wordt de naam van een BN'er gebruikt voor misleidende advertenties op internet. Het nieuwe slachtoffer is Lieke van Lexmond, die op Facebook zogenaamd pillen aanprijst waar ze van zou zijn afgevallen. "Ik word de hele dag door gewaarschuwd vanwege allerlei advertenties die Facebook over gaan (dankjewel daarvoor!)", begint Lieke een bericht op Instagram met een voorbeeld van de betreffende advertenties. "Er staat een onzin verhaal over pillen waar ik van afgevallen zou zijn, dit is enorme onzin. Trap er niet in en maak ajb melding van oplichterij. Ik sport en probeer gezond te eten, helaas is er voor mij ook geen wondermiddel om slank te blijven."

Justin Bieber haalt uit naar critici

Justin Bieber hekelt de kritiek op zijn comebackoptreden tijdens de show van Ariana Grande op Coachella. Op Twitter haalt de zanger vooral uit naar E!-presentatrice Morgan Stewart, die hem onder vuur nam omdat hij zou hebben geplaybackt.

Justin stelt dat Stewart mensen continu kleineert in haar show en vindt dat ze wel eens wat positiever mag zijn. "Stel je eens voor dat je de helft van de tijd die je verdoet aan het uitlachen van mensen ze eens steunt en aanmoedigt. Je kunt een groot verschil maken met je platform", aldus de zanger.

Madonna: album komt voort uit depressiviteit

Madonna's nieuwe album Madame X is niet zomaar uit de pen van de zangeres gekomen. Naar eigen zeggen voelde The Queen of Pop zich 'verveeld en depressief', toen ze verhuisd was naar Lissabon om daar een nieuw bestaan als 'voetbalmoeder' op te bouwen voor haar zoon David Banda. "Ik dacht dat het heel leuk en avontuurlijk zou worden, maar uiteindelijk was ik alleen maar bezig met de kinderen naar school brengen, aan de zijlijn staan bij voetbal en dat soort zaken. Ik werd er een beetje depressief van", aldus Madonna.

"Toen dacht ik: ik moet nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken. De meeste mensen die ik ontmoette waren schilders of muzikanten, die me bij hen thuis uitnodigden. Mensen brachten eten en wijn mee en hadden gezellige sessies samen aan tafel. Van het ene op het andere moment pakten de muzikanten hun instrumenten en werd ik geïnspireerd om een nieuw album te maken."

Laatste nieuws

Zie ook