Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Miljuschka op dieet na commentaar over onderkin

Miljuschka moet van zichzelf haar liefde voor eten de komende maanden wat minder letterlijk nemen. De tv-kok en presentatrice gaat namelijk op dieet nadat meerdere mensen opmerkingen maakten over haar lijn, schrijft ze in haar wekelijkse column in Flair. "Het kwam hard aan toen deze week zes mensen afzonderlijk van elkaar over mijn lijn begonnen. Voorzichtig kaartten ze mijn onderkin aan, die op tv nu wel heel zichtbaar werd", schrijft ze.

"Ik ging iets kritischer naar mezelf kijken en zag tot mijn grote schrik dat mijn armen aan de bovenkant extra vleugels hebben gekregen, en mijn billen aan elke kant een extra fietstas. Helaas moet ik die zes mensen dus gelijk geven." Miljuschka, die een "pleurishekel" aan diëten heeft, gaat de komende tijd letten op wat ze eet. "Daarnaast moet ik gaan trainen, wat ik net zo haat als quinoa-gelukzalig-kijkende-fitgirls", vertelt ze. "Desalniettemin ga ik ervoor. Zodat ik daarna van voren af aan kan beginnen en volgend jaar weer stampvoetend voor de sportschool sta.” Ach Miljuschka, wij vinden je prachtig zoals je bent!

Romy Monteiro en Pip Pellens uit de kleren

Romy en Pip, wat doen jullie? De twee gaan op Romy's Instagram volledig uit de kleren. Althans, met een knipoog. De twee hebben zichzelf namelijk in een naaktkostuum gehesen, wat voor een hilarische foto zorgt. Romy laat weten dat hun kostuum voor het programma De Gordon Tegen Dino Show, waarvan de aflevering afgelopen weekend werd uitgezonden. Terugkijken? Dat kan via de website van KIJK.

Blac Chyna start studie aan Harvard

Niet alleen haar voormalige bff en ex-schoonzus Kim Kardashian duikt de studieboeken in, ook Blac Chyna heeft besloten de studieboeken in te duiken. En dat doet ze niet bij de eerste de beste universiteit. De realityster is namelijk toegelaten om de online studie Business Analytics aan Harvard Business School te volgen. "Ik bevind me in een periode waarin ik me dingen besef, en mezelf ontwikkel. Ik wil goed zijn voor mezelf en mijn kinderen. Deze studie gaat me naar een hoger niveau brengen. Mensen vinden het leuk om over me te praten, dan kan het maar beter gaan over iets positiefs." De opleiding duurt acht weken en Chyna zal 40 uur per week aan haar studie moeten wijden.

Bron: Nu.nl, BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook