OMG: Temptations Sidney draait helemaal door

Warning: dit artikel bevat spoilers!

Lees ook

LET OP! Voordat je enthousiast begint met lezen, willen we je waarschuwen voor spoilers.

Op Videoland is inmiddels aflevering 13 van Temptation Island te zien, en hierin zien we de kandidaten bij het laatste kampvuur vóór de dream date. Sidney draait in deze aflevering compleet door, but why?

Pijnlijk

Zoals we gewend zijn verlaten kandidaten Roger en Laura uiterst tevreden het kampvuur, maar dit geldt helaas niet voor de temperamentvolle Sidney en Demi. Hij kreeg namelijk beelden voorgeschoteld waarin Demi vertelt dat zij eigenlijk helemaal niet zit te wachten om hem weer te zien op de terugvlucht. Oei!

Lees ook: Wat doen Temptation Island-presentatoren Rick en Annelien eigenlijk tussen opnames door?

Frustratie

Al snel raakt Sidney gefrustreerd en kan hij zich niet meer inhouden. Terwijl de camera's nog draaien, gaat hij compleet door het lint. ''Ik heb de hele zomer gewerkt voor kleding die zij heeft gekocht, voor een f*cking tv-programma waar ik niet eens aan mee wou doen.’’

Sidney houdt het vervolgens niet alleen bij schreeuwen en stampvoeten, want ook de cameraman krijgt het flink te verduren. ''Ík zweer het, je gaat echt weg met die camera!'', roept Sidney terwijl hij de onschuldige camerman wegduwt. Al snel schiet Roger te hulp en weet hij hem uiteindelijk te kalmeren. Thank god!

De volledige aflevering kan je nu op Videoland bekijken.

Bron: Girlscene Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook