Kijkers weten niet wat ze zien tijdens Temptation Island

Wait, what!?

Lees ook

Hè hè, eindelijk gebeurde er iets spannends in Temptation Island. Terwijl party animal Milou zich deze aflevering gedeisd hield, is het niemand minder dan Rodanya die het gesprek van de dag is.

Verleiding

Al wekenlang zeuren fans dat het huidige seizoen ontiegelijk saai is. En hoewel het er lange tijd op leek dat de kandidaten dit jaar de verleiding weten te weerstaan, werden we aan het einde van de aflevering toch getrakteerd op een intiem moment.

Lees ook: OMG: Temptations Sidney draait helemaal door

Kus

Niet Demi, niet Heikki en zelfs niet Milou die de fout in lijkt te gaan, maar Rodanya die alle regels tussen haar en Morgan opzij zette. Rodanya is al sinds day one erg close met Danicio, maar gisteren wist hij dan eindelijk toe te slaan. De handsome verleider wist op het juiste moment een move te maken en mag na 12 dagen toch een intiem moment met Rodanya van zijn lijstje afvinken.

Exposed

Onlangs kwam al naar buiten dat Rodanya tijdens Temptation Island vreemd zou zijn gegaan, maar dit moment niet op camera was vastgelegd. Toch lijkt het er nu op dat Rodanya en Danicio niet voorzichtig genoeg zijn geweest en ze in deze aflevering alsnog exposed zijn.

Al weten we het natuurlijk pas helemaal zeker bij het zien van de volgende aflevering, waarin Rodanya ongetwijfeld iets over het intieme moment met haar temptation zal vertellen…

Beeld: Twitter, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook