Temptations Jaimy klapt uit de school over relatie Gaby Blaaser

De romance duurde niet lang

Lees ook

Het was onlangs hot news: actrice Gaby Blaaser en Temptation Island-verleider Jaimy Dorenbosch waren tot over hun oren verliefd. Maar niet voor lang, want al snel kwam er een einde aan het sprookje. Jaimy klapt nu uit de school over hun korte fling.

Liefde van zijn leven

Eventjes leek het dik aan tussen de twee. Ze werden regelmatig samen gespot, verschenen in YouTube-video's om over hun "relatie" te praten en de verleider schreeuwde van de daken dat Gaby "de liefde van zijn leven" was.

Geheel onverwachts liet Gaby onlangs aan 6 Inside weten vrijgezel te zijn en ontkende ze dat er ooit sprake was van een relatie. Van haar kant, want Jaimy zag het wél zitten. "Zij zei: ik heb nu nog geen zin in vastigheid. Ik zei daarop: als het geen vastigheid is, dan heb ik geen zin om ermee door te gaan", liet hij destijds weten.

Lees ook: Verleider Jaimy haalt uit naar Temptation Island-koppels

Lekker vrijgezel

Gisteren schoof Jaimy aan bij Monique Smit, die elke week met (oud-)deelnemers en bekende fans napraat over de uitzending van Temptation Island. Al snel veranderde het gesprek over het slippertje van Danicio en Rodanya in een gesprek over het liefdesleven van Jaimy en Gaby.

"We hebben nooit een relatie gehad, we hebben het gewoon heel leuk gehad", bevestigt hij. "We deden heel veel dingen samen, maar hebben nooit echt bevestigd dat we een relatie hadden. Geen stempel erop."

Maar, er zijn geen hard feelings tussen de twee. "Nu hebben we gezegd van: we zijn gewoon lekker vrijgezel. Maar ik spreek haar en zie haar wel gewoon nog en we hebben heel leuk contact."

Zie ook: Zó zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Temptation VIPS

Het had niet veel gescheeld, of we hadden de love birds in Temptation Island VIPS terug gezien. "Ja, we zijn wel gevraagd. Er is een aanbod gedaan. Maar ik zei: ik ga dat echt niet met je doen. Dit ga ik echt niet doen."

Of hij de verleiding zou kunnen weerstaan? "Ik wel, ja. Maar zij is heel open. Ze zal niet vreemdgaan, maar ik weet dat als ik daar zit en ik zie haar zo, dat ik helemaal gek word."

Bron: Telegraaf, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook