Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Humberto Tan had geen idee dat hij een onderscheiding kreeg

De presentator had vanchtend geen flauw idee dat hij geridderd zou worden. Humberto, die onderscheiden werd vanwege zijn vrijwilligerswerk, startte zijn werkdag zoals alle andere. Pas toen hij de parkeerplek van het gemeentehuis in Amstelveen opreed, begon er iets te dagen.

"Ik had vanmorgen een afspraak bij Blue Circle. We zouden een overleg hebben over het nieuwe programma Ondertussen in Nederland, dat was de smoes. Want ik zat er nog geen twee minuten en toen moest ik alweer weg", zegt een pas geridderde Humberto voor de camera van het ANP.

"Ze zeiden: we hebben een pak meegenomen, je moet je verkleden. We moeten ergens naartoe. Ik had nog een interview staan vanmiddag met LINDA. magazine en dat ging allemaal niet door. Pas toen ik hier op het parkeerterrein aan kwam gereden dacht ik: gemeentehuis? Ik ben aan het verbouwen, maar m'n vergunningen zijn binnen en daar hoef ik geen pak voor aan. En toen dacht ik: morgen is het Koningsdag en ging het dagen."

Toen Humberto binnen familie en vrienden zag zitten, wist hij dat er een lintje in het verschiet lag. "Ik vind het een fantastische verrassing. Ik ben geraakt en heel trots. Ik vind het heel bijzonder dat zoveel mensen kennelijk die aanvraag hebben gedaan, en dat het is goedgekeurd. Echt heel speciaal."

Dochter Bibi en Waylon zegt eerste woordje

Bibi is door het dolle heen. Haar kleine wonder heeft namelijk haar eerste woordje uitgesproken en dat is 'mama'. Hoewel je je oren moet spitsen om het te horen, kan Bibi haar geluk niet meer op. Cute!

Nieuwe vriendin Tim Douwsma te zien in videoclip

Tim is stapelgek op zijn vriendin Elske, die, zoals eerder deze week bekend werd, in verwachting is van hun eerste kindje. Extra bijzonder is zijn nieuwste single Jij gaat met me mee, waar Elske schittert in de videoclip. De Friezin was op het moment dat de clip werd opgenomen, namelijk al zwanger van hun eerste kindje.

Bron: BuzzE, Telegraaf Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook