Hier koop je de favoriete sandalen van Meghan Markle

Van al haar schoenen zijn deze verreweg haar favoriet

We kunnen Meghan Markle gerust een fashion influencer noemen. Kijk bijvoorbeeld naar haar bekende groene &Other Stories blouse die na enkele seconden was uitverkocht, of haar gekoesterde Sarah Flint-sandalen waar iedereen massaal voor naar de winkel rende. Goed nieuws: hoewel de meeste items in Meg's kast zijn uitverkocht, zijn deze sandalen weer terug op voorraad en kun jij ze ook dragen.

Favoriet

Van al haar schoenen zijn deze verreweg haar favoriet. Ze heeft ze al een tijdje in haar bezit en we hebben haar nu al zo'n duizend keer voorbij zien wandelen in deze pareltjes. Ze droeg ze twee keer tijdens haar koninklijke tour door Australië en ook tijdens de Audi Polo Challenge afgelopen juni. Bovendien werden ze zelfs aan haar voeten gespot vóórdat ze een hertogin was, op haar nu verwijderde Instagram.

Lees ook: Move over, platform sneakers! Deze schoenen ga je nu overal zien

Bijna uitverkocht

Overtuigd? Dan adviseren we om per direct naar de webshop van Sarah Flint te gaan. De laatste keer dat ze weer beschikbaar waren, waren ze binnen één dag uitverkocht. Meghan is fan van de beige versie, maar de sandalen zijn ook verkrijgbaar in het wit, goud en zwart. Voor €219,72 zijn ze van jou.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws